Bilder fra dagenBen-økt på Gold's i dag. Og en tung en sådan..
han jeg trente sammen med har tidligere fått ankelen knust, og etter 4 omfattende operasjoner (samt en forestående) har an en ankel som er totalt avstivet, og et ledd av aluminium.. Så utfordringen er å finne øvelser som lar seg gjennomføre, og å få aktivert muskulaturen i leggen. Det er vanskelig å kontrahere leggmuskelen, når man ikke kan bøye ankelen. Men det gikk veldig bra, og jeg regner med at stølheten kommer til å melde seg =)Noe jeg liker godt med Gold's er de fine lokalene... dette er fra garderoben..

Ble en soltime etter trening.
Jeg fikk en overraskelse i posten nå nettopp; en Better Bodies T-shirt med Fitness-Festivalen tekst på ryggen, samt en bok om trening etc med personlig hilsen og signatur fra Ove Rytter, som en ekstra takk og oppmerksomhet etter jeg jobbet som prisutdeler på Fitness Festivalen i Desember. Kjempekoselig.

Ikke ble jeg noen brunere etter solariumet, og ikke hadde de rosa Bonaqua heller... (har byttet ut Pepsi Maxen med å drikke Bonaqua og sitron-vann..) så det ble masse epler og avocado i stedet.
På Deli De Luca har de begynt å selge SUNNE salater, et godt tips for de som er travle og må spise noe mens de er på farten.
Baby har kommet til hektene etter han var til dyrlegen.. og er nå tilbake til å bare gjøre rampestreker.
han har begynt å balansere på kanten utenfor vinduet, så han går fra stuen til kjøkkenet ved å gå ut det ene vinduet, balansere og inn det neste. Tror det blir barnesikring på de vinduene gitt... 4 etg ned er høyt selv for en katt..

Jeg spiser ikke frukt når jeg er på diett, og egentlig ikke ellers heller.. Men er veldig glad i epler. Spesiellt Pink Lady og Fuji epler =) Og når jeg skulle handle Bon Aqua, ble det noen kg epler med hjem istedet.  Om jeg finner slike, blir det nemlig ganske mange i løpet av en dag.. Måtte bare poste bilde av "handle-veskene" jeg så forleden dag... For jeg må ærlig innrømme at det hadde fristet å ha en slik når man bærer på altfor mange tunge poser på vei fra butikken.

Middagstips; Laks med mager kesam, fersk asparges og søt paprika

Formen er helt ok, men jeg trenger mer MASSE på bena... så det blir mange tunge benøkter fremover...8 kommentarer

MEG

10.02.2010 kl.02:06

utrolig nydelig katt:)

Silje Kristine

10.02.2010 kl.10:18

Eg vil også ha sånne bein! *sukk* :)

Susanne Abygail

10.02.2010 kl.10:22

Så kult å se dagen din i bilder!!=) Fortsett sånn!=)

Lillian

10.02.2010 kl.11:43

Hei, kuul bukse du hadde på trening i dag! Hvilken er det?

Tina

10.02.2010 kl.12:32

Hva jobber du med til daglig Pia?

Pia Marlen Johnsen

10.02.2010 kl.18:58

Lillian:

Det er en Better Bodies Jazz-pant.

Jeg har flere stk i sort, og andre farger. F A V O R I T T =)

Pia Marlen Johnsen

10.02.2010 kl.18:59

MEG:

Jaa... =) Han er nydelig. Utrolig kosete og leken. Og virkelig vakker. HELT hvit..

Silje

11.02.2010 kl.00:02

Hei

utrolig nydelig puse katt:)

har du noen forslag til hvordan man skal få utført har bentrening når man plages med knerne?

Skriv en ny kommentar

Pia Marlen Johnsen

Pia Marlen Johnsen

Jeg er Personlig Trener & Ernæringskonsulent, konkurrerer i fitness som IFBB Figure Pro, og blogger om dette, trening, kosthold, hverdagen min og mye mer. Du kan også følge meg på Instagram; @ifbbpro_piamarlen For kontakt, så kan du sende meg en e-post på kontakt_pmj@me.com Håper du kan finne både gode tips og inspirasjon i det jeg skriver. PMJ =)Kategorier

Arkiv

hits