dette er VENNSKAP

Alle går igjennom stunder hvor man virkelig trenger støtte fra sine nære og kjære.
Jeg har en venninne som bestandig har vært der for meg, og jeg er så utrolig takknemlig for at jeg har henne i livet mitt.
Hun gav meg blant annet dette på et tidspunkt jeg virkelig trengte å bli påminnet det.
Og det rørte meg virkelig.
Det er fra et Magasin som ble gitt ut for ganske nøyaktig 6 år siden. Bare det at hun har tatt vare på det.. overrasket og varmet..
Jeg hadde vunnet Nutrition Grand Prix, som var en internasjonal åpen konkurranse i BF, i sverige.
I etterkant fikk jeg mitt første forside-omslag på Exhale Magasin, og det var et flere siders intervju med meg i bladet.

Når jeg fikk utklippet av venninnen min, husket jeg så godt hvor GLAD jeg var, iveren, motivasjonen, og så mange andre positive minner fra den tiden. Jeg kunne nesten kjenne det.

I intervjuet kom jeg med utsagnet: 

Jeg har ofte blitt sitert på det, og jeg har ofte brukt det i forskjellige sammenhenger.
For jeg tror virkelig at det er SANT.

Tusen takk kjære Agnes for at du minnet meg på det !


4 kommentarer

ida

12.02.2010 kl.17:27

kan du ikke lage ett innlegg om hvordan du trener skuldrene? Hadde vært gøy å lært litt:) Btw, har du egentlig naturlige store skuldre fra naturen sin side?

Pia Marlen Johnsen

12.02.2010 kl.19:07

ida:

Det skal jeg gjøre, it's a promise =)

Jeg skal poste et i neste uke, etter skulder-økten. Så poster jeg noen bilder, ev. film-snutt fra treningen.

Jeg er så heldig at jeg er født med en kroppsbygning med brede skuldre strukturmessig. Men det i seg selv er ikke nok selvfølgelig. Man må jo ha muskulatur som gir skuldrene fasong og volum.

Hvordan selve musklen ser ut er genetisk bestemt. Man kan kun påvirke utseendet på den gjennom å trene den større. Og hvor mye kroppsfett man har påvirker jo også utseendet.

Så skuldrene mine ser slik ut delvis på grunn av fysikken jeg ble født med, og en stor del kommer av trening.

Jeg har alltid likt å trene skuldre, og får god kontakt.

I tillegg er jeg så heldig at jeg har mye flex i muskulaturen, og bygger muskler relativt lett. Noe som antakeligvis har med å gjøre at jeg har trent i hele mitt liv, siden jeg var bitte liten. =)

Jenter burde være flinke til å trene skuldre, da bredde på rygg og skuldre gir inntrykk av en smalere midje, og gir "timeglass-fasong" =)

-PMJ-

ida

12.02.2010 kl.22:33

Takk for svar! Kanskje du kunne ha postet ett bilde(om du har) fra da du var rundt 19/20år.. Hadde vært gøy se hvor mye du har forandret fysikken din.

Inspirerende blogg:D
Hehe, tenkte akkurat det samme når jeg kjørte på vei hjem i bilen igår... -Du KAN hvis du VIL!!

MEN så lurer jeg litt.... Jeg har vært på to kroppsanalyser nå, og lurer på hvilken fremgang man kan vente seg i fett% og muskler når man går på diett og trener styrke.. Jeg har gått på diett i 5uker nå på mandag, den første veiingen hadde jeg etter 5dager. Den andre veiingen hadde jeg igår med 4uker mellom, og lurer da på hvilke resultater som er bra ettersom jeg begynte å trene for ti dager siden...

Det blir litt vanskelig å ramse opp alt men jeg har lagt ut analyseresultatene på bloggen, kunne du vært så snill og bare tatt en bitteliten titt?? Og bare si om det er bra, dårlig eller midt på treet... hvor mye kan jeg forvente og hva er realistisk å strekke seg etter???

Skriv en ny kommentar

Pia Marlen Johnsen

Pia Marlen Johnsen

Jeg er Personlig Trener & Ernæringskonsulent, konkurrerer i fitness som IFBB Figure Pro, og blogger om dette, trening, kosthold, hverdagen min og mye mer. Du kan også følge meg på Instagram; @ifbbpro_piamarlen For kontakt, så kan du sende meg en e-post på kontakt_pmj@me.com Håper du kan finne både gode tips og inspirasjon i det jeg skriver. PMJ =)Kategorier

Arkiv

hits