77

OJ !
Det var kommet inn noen kommentarer som jeg ble utrolig glad for å lese !
Tusen takk =)
Det gav meg motivasjon til å blogge litt flittigere. For tilbakemeldinger fra dere som leser, er noe av det som inspirerer meg til å skrive. Det gir meg ideer og tanker om temaer å skrive om, gode spørsmål svarer jeg gjerne på i ett innlegg osv.

Har fått treningsklærne på, og lurer på om jeg skal finne frem sykkelen og sykle til og fra trening. Det går kjapt TIL trening, siden det bare er nedoverbakke... Men turen hjem igjen blir nok litt seigere... Veien tilbake er en ENESTE lang oppoverbakke.
Valget står mellom sykkelen, eller en løperunde, så sliten og andpusten blir jeg uansett.


2 kommentarer

Elisabeth

24.04.2010 kl.09:30

Hei.

Syns du har en knall fin blogg, så bare å fortsette å blogge mer :) Du er et forbilde for jenter som vi ha muskler, og som ønsker å konkurrere :) Syns du har en helt rå kropp (",) Ha en finfin lørdag!

bella

25.04.2010 kl.18:58

ja Pia du må blogg mer, vi savner deg! du har jo så vanvittig mye kunnskap å dele med oss litt mindre uvitende her ute.

Skriv en ny kommentar

Pia Marlen Johnsen

Pia Marlen Johnsen

Jeg er Personlig Trener & Ernæringskonsulent, konkurrerer i fitness som IFBB Figure Pro, og blogger om dette, trening, kosthold, hverdagen min og mye mer. Du kan også følge meg på Instagram; @ifbbpro_piamarlen For kontakt, så kan du sende meg en e-post på kontakt_pmj@me.com Håper du kan finne både gode tips og inspirasjon i det jeg skriver. PMJ =)Kategorier

Arkiv

hits