75

Syk igjen...
Så ikke fått trent i helgen.
Med et lite unntak fra i går kveld, har jeg holdt kosten. Men ikke fått i meg så mye mat som jeg burde. Apetitten har vært heller dårlig.
Men det skjer ting. jeg har gått ned nesten 2 kg, selv om det er mest vann som har sluppet. Kroppen strammer seg inn, maverutene synes tydeligere og konturene begynner å komme frem.
Det er mange, mange år siden jeg har sluppet meg litt opp i vekt. Men jeg har bare hatt godt av det, og trengt det. Det er ikke snakk om mer enn 3-4 kg. Men kroppssammensetningen endrer seg jo også =D
Selv om vekten ikke endrer seg så mye, så er det litt mindre muskler og litt mer "curves"..
Til tross for at jeg har vært uheldig med sykdom så er jeg i gang igjen, og motivasjonen for å trene virkelig HARDT er dullt til stede.
Jeg har satt som mål å være i knallform til 9-10 juli. Og om der klaffer med alt, så blir det en konkurranse weekend i New York.
Men, jeg sier ikke at det er endelig avgjort. Helsen er 1 pri, dessuten skal min forlovede igjennom en svært komplisert og alvorlig operasjon i mai. Og det kommer til å bli en tøff periode og rehabilitering når han kommer ut fra sykehuset.
Det aller viktigste er å være der 100% for han.
Og om han er frisk nok til å bli med til NY i juli, ja da kommer jeg til å stå på scenen.
Lysten er definitivt tilstede i allefall =)
Og jeg skal oppdatere på bloggen underveis, om fremgang, fysikk, trening.. og alt som hører med til forberedelsene.
Litt artikkel skriving, trenings og kostholdstips, inspirasjon og motivasjon blir det selvfølgelig også.
Men nå er det natta for denne sveklingen. (nøyaktig det jeg føler meg som akkurat nå)

Good Night Peeps !

3 kommentarer

:( Riktig god bedring Pia!! Håper du gjør deg ferdig med snusket før operasjonen hans og din siste innspurt!! -ja at det blir siste gangen...

Ha en riktig finfin dag;)) Og en knall uke!!!

Lillian

26.04.2010 kl.10:43

Bra å høre at du skal blogge mere - har savnet litt innleggene dine:) Du er en inspirasjon og jeg digger bloggen din. God bedring!!

Anette

26.04.2010 kl.19:33

Gleder meg til å fortsette å lese bloggen din framover! God bedring og lykke til! :D

Skriv en ny kommentar

Pia Marlen Johnsen

Pia Marlen Johnsen

Jeg er Personlig Trener & Ernæringskonsulent, konkurrerer i fitness som IFBB Figure Pro, og blogger om dette, trening, kosthold, hverdagen min og mye mer. Du kan også følge meg på Instagram; @ifbbpro_piamarlen For kontakt, så kan du sende meg en e-post på kontakt_pmj@me.com Håper du kan finne både gode tips og inspirasjon i det jeg skriver. PMJ =)Kategorier

Arkiv

hits