74Det hjalp på humøret og lokket frem smilet å lese..
Formen i dag har vært bedre enn i går. Jeg lå i morges i sengen, og kjente det kriblet i musklene og hadde utrolig lyst til å løpe til gymmet og trene knebøy, knebøy, dyyype knebøy !
Jeg GLEDER meg til å trene knebøy, benpress, hacksquats.. ja, alle de TUNGE øvelsene.. ta i så mye at jeg blir øt og svimmel.. så man ser stjerner.. !
Kall meg gal, men nå lengter jeg etter det.
Lengter etter å presse kroppen til det ytterste. Å bli så sliten at man knapt klarer å komme seg hjem etterpå.
Lengter etter uendelig lange cardio runder i umenneskelig tempo som føles som en pine den første halvdelen, til kroppen etterhvert jobber som en maskin og siste halvdel går av seg selv. Det kalles visstnok "runner's high"..

Men den kriblende enrgien jeg kjente når jeg tenkte på dette forsvant fort når jeg stod opp, og ble erstattet med den svakheten man bare føler når man er syk. Selv å løfte armene er tungt, og hele kroppen verker. Selv i skjelettetet gjør det vondt. Hodet pulserer og det eneste man tenker på er sengen, myke dyner og søvn. Dype knebøy er plutselig veldig langt unna..

Dagen har jeg tilbringt i one-piecen min og jeg har ikke fått mye fornuftig gjort gitt..
Jo, jeg samler krefter =)
PÅ dagens meny har det vært BODY SUPPORT protein-shake servert i senga, BS proteinpulver m/jordbær smak blandet med mager kesam og litt funlight, og 4 pink lady epler...
Vurderer nå å tasse inn på kjøkkenet og lage american pancakes "healthy style", for å finne sengen etterpå (igjen)
Krysse alle fingrene for å bli frisk, HELT frisk, til i morgen.

Målet mitt er å være enda BEDRE enn når jeg stilte i Amsterdam Pro, denne sommeren.
Det ville være en STOR personlig seier for meg å klare å toppe den formen.

Jeg skal iallefall gjøre mitt beste... og sta som jeg er.. gir jeg meg ikke før jeg ER der. Er nærmest ustoppelig når jeg har satt meg et mål.. :-0

Jeg er veldig spent og urolig på hvordan det kommer til å gå med operasjonen min Kjære skal igjennom om et par uker.
For litt over 4 år knuste han høyre ankel, og har måttet erstatte hele ankelen med et kunstig ledd. I og med at dette er et komplisert ledd, er det en vanskelig (og smertefull!) operasjon. Verken 1,2 eller 3 operasjon har vært vellykket, og bruddet har aldri grodd skikkelig. Så dette blir operasjon nummer 4. Og den blir ikke mindre komplisert.. heller verre.. pga bruskdannelse og konsekvensene av de tidligere mislykkede operasjonene. De må blant annet hente benvev fra hoften, skru en kjempeskrue inn fra undersiden av foten opp i benet og skru enda mer stål inn i han.. Han er rene stålmannen =) Han har operert for medfødt hjertefeil og har nå stål i hjerte, bryst, kjeve og omtrent halve benet...  Heldigvis fikk han kriurgen han helst ville ha, som er veldig dyktig. Og Kirurgen er optimistisk med tanke på resultatet. Forhåpentligvis blir han snart helt smertefri.


Dessuten er han en kriger! Det er aldri klaging eller sure miner til tross for smertene og plagene han går med 24/7.
Han er rett og slett ganske utrolig =) Kjenner jeg han rett, så er han snart på gymmet og pusher meg.SÅ STOLT AV DEG !

4 kommentarer

Kristine

26.04.2010 kl.21:38

Krysser fingrende for at du er helt frisk imorgen :)

Håper du forteller mer om veien din til toppformen. Lykke til!

Anette

27.04.2010 kl.00:18

Supert innlegg :) satt igang både det humoristiske og emosjonelle i meg!

Keep up the good work ;D

John

27.04.2010 kl.08:50

Hei Pia,

God bedring. Håper du blir frisk veldig fort. American Style Pancakes Healthy Style hørtes veldig godt ut. Har du oppskriften på hvordan du lager dem?

27.04.2010 kl.23:31

Hei :)

Super bra blogg.

Jeg har også nettopp knust ankelen. Har vært igjennom 2 opr i løpet av 14 dager. Hvilken kirurg var det han ville ha? Mamma kjenner til legene som opr meg å hun sa de var de beste :) Det teller mye at man er i gode hender når skaden er såpass komplisert. Ønsker dere begge lykke til. Liker at han har godt mot. Det har jeg også. Man må se lyset selv når det er på det mørkeste, aldri se begrensninger bare muligheter :) Klem, fastleser ;)

Skriv en ny kommentar

Pia Marlen Johnsen

Pia Marlen Johnsen

Jeg er Personlig Trener & Ernæringskonsulent, konkurrerer i fitness som IFBB Figure Pro, og blogger om dette, trening, kosthold, hverdagen min og mye mer. Du kan også følge meg på Instagram; @ifbbpro_piamarlen For kontakt, så kan du sende meg en e-post på kontakt_pmj@me.com Håper du kan finne både gode tips og inspirasjon i det jeg skriver. PMJ =)Kategorier

Arkiv

hits