Mobil-bilde, mave

Har ikke fått tatt noen "før" form-bilder, noe som er litt dumt egentlig.. Hjelper på motivasjonen å ha noe å sammenlikne med. Men, siden det ikke lenge siden jeg satte igang, må jeg se å få gjort det snarest. =)
har foreløpig ikke noe anna å vise frem enn et dårlig mobilkamera bilde.
Kroppen har allerede strammet seg en del inn, men det er nok mest for jeg ikke holder så mye vann på grunn av unødvendig karb nå.
Snart kan jeg hilse på maverutene mine igjen.. er ikke helt "DER" enda da.. men man kan skimte hva som kommer iallefall. :-)
Gleder meg !
5 kommentarer

Elisabeth

03.05.2010 kl.18:27

Flink du er (",) Knall fin kropp nå også da :)

Lillian

03.05.2010 kl.21:45

Jeg vet ikke om du så dagens Puls program på NRK.... ang proteintilskudd? De mener tydeligvis at det er like bra å drikke melk etter styrketrening. Det er bevist gjennom forskning visstnok. Jeg er ikke enig; hva tror du??

Henriette

04.05.2010 kl.15:56

FY F***.

Den magen din var grise bra!.

Håper å komme i noge lunde samme shape innen 1 år.

Det kommer til å bli hardt, men gud hvor deilig det er når man har oppnådd det.

Bra blogg forresten:)

Isabella

04.05.2010 kl.16:58

Utrolig flott mage! :)

13.05.2010 kl.20:51

Æsj du ser jo helt mager ut!

Skriv en ny kommentar

Pia Marlen Johnsen

Pia Marlen Johnsen

Jeg er Personlig Trener & Ernæringskonsulent, konkurrerer i fitness som IFBB Figure Pro, og blogger om dette, trening, kosthold, hverdagen min og mye mer. Du kan også følge meg på Instagram; @ifbbpro_piamarlen For kontakt, så kan du sende meg en e-post på kontakt_pmj@me.com Håper du kan finne både gode tips og inspirasjon i det jeg skriver. PMJ =)Kategorier

Arkiv

hits