Blue Dots !En murrende ørebetennelse har gått over til en nærmest uutholdelig bihulebetennelse....
Jeg satt ganske stakkarslig og ventet på legekontoret, etter å til slutt innsett at jeg må til doktoren før øret faller av, eller det som verre er... Jeg ble til slutt ropt opp, og tasset etter Doktor'n inn på kontoret... hvor jeg fortalte at jeg aldri har hatt ørebetennelse, men jeg tror jammen jeg har det nå. Doktor'n tok frem øre-kikkert'n sin og tok en titt. Og han tittet lenge og vel..
Justerte kikkert'n og tittet enda mer. Ba meg holde for nesen og "blåse ut ørene"..
Jeg holdt, og blåste ut ørene så godt jeg bare kunne.
Og når han måtte inn og titte enda litt mer, ble jeg nesten litt bekymret.
Han rister litt på hodet, Doktor'n.. så forteller han meg at "du har mange små, veldig blå prikker på trommehinnen."
Og noe slikt hadde han aldri før sett. Deretter kakker han meg i panna, som om han ville sjekke om det kom ekko eller noe, og tapper meg på kinn-bena. Bihulebetennelse kanskje? Sier han.. Trommehinnen er rød og inndratt, men ikke noen basselussker som han kunne se..
At jeg har nedsatt syn på samme side som det vonde øret, ekstrem hodepine og smerteilinger nedover hals og opp mot tinningen er litt foruroligende. Så han titter lenge og vel inn i øyet mitt på utkikk etter en bulende synsnerve som er symptom på hjernesvulst. Men synsnerven min bulte heldigvis ikke. Men noe inni der var "blekt".
Nei, vi får satse på bihulebetennelse var konklusjonen.
Og jeg fikk resept på pencillin for en uke, med beskjed om å komme tilbake om jeg ikke var bra etter kuren.

Mine blå prikker koser seg fremdeles inne på trommehinnen min tydeligvis, for foreløpig er det ikke noen endring etter 3 dager på pencillin. Det kjennes mer ut som at de har fest der inne og har invitert alle vennene sine og slekta også.
Og hva de prikkene ER for noe? Ja, det er det ingen som vet.
Men j..... vondt! Det er det.
Kan noen vennligst forske på dette?

Én kommentar

Thirtysomething

11.05.2010 kl.00:31

Så vittig.... Min sønn på 6 år har nå vannkopper, og han drev å snakket om noen bakterier som var som blå prikker som gjorde kroppen syk. Jeg har aldri hørt om noe sånt, og hørte egentlig ikke helt etter hva han mente heller, da jeg tenkte at det bare var barne-vrøvl. Skal spørre han om det i morgen :)))

Skriv en ny kommentar

Pia Marlen Johnsen

Pia Marlen Johnsen

Jeg er Personlig Trener & Ernæringskonsulent, konkurrerer i fitness som IFBB Figure Pro, og blogger om dette, trening, kosthold, hverdagen min og mye mer. Du kan også følge meg på Instagram; @ifbbpro_piamarlen For kontakt, så kan du sende meg en e-post på kontakt_pmj@me.com Håper du kan finne både gode tips og inspirasjon i det jeg skriver. PMJ =)Kategorier

Arkiv

hits