Morgen-cardio unnagjort.....!

Klokken 05:49 var jeg påkledd, litt morgen-gretten og ute i små-vått vær. Hadde glemt å laste musikk over på Iphone'n så det ble den første cardio økten jeg kan huske, som ble gjennomført uten musikk!
Jeg har ikke noen "fast rute" enda, så hvor langt det ble er jeg usikker på. Kloken var i allefall ganske nøyaktig 08:00 når jeg kom inn døra igjen.  Planen er å planlegge en rute på 1-1,5 mil i dag. Må orientere meg litt, for jeg vil gjerne ha noen fine, lange (hat-) bakker med. =)

Ruten jeg hadde for noen år siden var perfekt. helt nøyaktig 2 mil lang, som jeg gikk på nøyaktig 2 timer. Med passe avstand mellom bakkene, som inkluderte både bratte og mindre bratte, men laaange, seeeige..

Tror det er optimistisk og litt "over-kill" å begynne med 2 mil nå.. Så starter "easy", så øker jeg heller distansen etterhvert. Må investere i ny puls-klokke også, siden puls-reima til den jeg har er mystisk forsvunnet.

Men det er jeg ikke så lei meg for, det har kommet  så myr stilig nytt siden jeg kjøpte den gamle =) Jeg er jo skikkelig elektronikk/gadget-nerd, så kommer til å kose meg med å lete etter ny.

Hadde vært morsomt med en klokke som kan beregne kaloriforbruk med nogenlunde nøyaktighet. Det er vel først og fremst det, samt runde-tid og puls som er funksjoner jeg har bruk for.

Anbefalinger mottas med takk =)

Tips til de som ikke har brukt puls-klokke før, men kunne tenkt seg å prøve, uten å investere masse penger i en dyr, fancy klokke (som kanskje ikke blir brukt). Så har de puls-klokke på Clas Ohlsson til 399,- som visst nok er helt greie! Andre pulsklokker koster gjerne fra i underkant av tusen kroner, for de billigste, og oppover.

Maven hyler etter frokost, så den må mates nå. =)

He en flott dag!

PMJ

 Stikkord:

6 kommentarer

Connie Michelle Klæboe

28.10.2010 kl.11:11

du er rå pia,, (2) mil på morra, jeg vet hvor langt jeg går ,, men hurtig tempo i 1 halv time, sånn ca hverfall..

Ha en strålende dag =)

Silje

04.11.2010 kl.16:25

Du slutte aldri å forbause mæ Pia :)

Kossn greie du å motivere dæ t d dær?

Æ prøve sjøl, mn blir bare me styrkedeln, restn "gåt att skogen" :(

Kos dæ masse

04.11.2010 kl.17:42

hei pia, setter du opp trening og diett program for gravide?

Cathrine

16.11.2010 kl.13:50

Når du skal ha morgen kardio. Hva får du i deg får du går ut ?

NOE må man vell ha...?

02.03.2011 kl.14:45

Jøss, 2km på 2 timer??? Dette har gitt deg en 3plass i nordisk mesterskap i kappgang!!

02.03.2011 kl.14:47

Jøss, 20 km på 2 timer?? Dette hadde gitt deg en 3 plass i nordisk mesterskap i kappgang!!

Skriv en ny kommentar

Pia Marlen Johnsen

Pia Marlen Johnsen

Jeg er Personlig Trener & Ernæringskonsulent, konkurrerer i fitness som IFBB Figure Pro, og blogger om dette, trening, kosthold, hverdagen min og mye mer. Du kan også følge meg på Instagram; @ifbbpro_piamarlen For kontakt, så kan du sende meg en e-post på kontakt_pmj@me.com Håper du kan finne både gode tips og inspirasjon i det jeg skriver. PMJ =)Kategorier

Arkiv

hits