Ditt og datt...

Siden jeg bor bare et par hundre meter fra Østensjø vannet, snørte jeg på meg MBT skoene og gikk meg er tur rundt vannet. Jeg er utrolig stiv i ryggen, og venstre benet er ikke helt 100%.
Men det hjelper å gå litt. Jeg må presse meg gjennom de første stive, vonde 15-20 minuttene til jeg har blitt litt varm i muskulaturen, så går det relativt greit etter det. Da løsner og mykner det opp.

Jeg har sagt det før, men sier det igjen... Jeg ELSKERMBT skoene mine..! De er virkelig som medisin for ryggen min. Magiske rett og slett!Ok, de er ikke de hotteste, meste sexy skoene jeg har.. Men det spiller ingen trille egentlig. De er gode å ha på, og gjør mirakler for ryggen.

Den røde ledningen som dere ser på bildet er fra mine "Monster Beats by Dr.Dre"

Jeg går aldri ut døren uten at de er med... Det er et fantastisk bra headset. Lydkvaliteten er ubeskrivelig, og de stenger all annen støy ute. Selv om prisen er litt stiv, drøye 1800,- så er de faktisk vel verdt pengene. Man må nesten prøve de selv for å forstå det.


Det var utrooolig mange ender nede ved vannet. De var overalt rett og slett. Noen svømte i hjerteformasjon =) Svanene var litt mer sjenerte og kamera-sky, så fikk ikke knipset noen bilder av dem.

Jeg har fantastiske forhold for både cardio trening og intervall/sprint trening rett utenfor stuedøra omtrent. Så om jeg bare får ryggen litt i sjakk, så skal jeg ut å løpe heeeeele dagen..

Det er nok mulig jeg overdrev litt der ja... Jeg kan jo ikke løpe heledagen. Må jo ha tid til styrketrening også..
Trener en 4/5-splitt for tiden. (iallefall før det smalt i ryggen) Kommer til å prøve å holde aktivitetsnivået oppe nå også, men veldig forsiktig, så jeg ikke gjør det hele enda verre. Fordi jeg merker at jeg blir bare stivere og får mer vondt om jeg blir for stillesittende. Jeg kjenner heldigvis kroppen min så godt at jeg merker og kan føle hva som fungerer/ikke fungerer, og hva den trenger.

Akkurat nå trenger den en dusj og litt mat! =)

Har noen mat-tips jeg skal poste senere eller i morgen.

                

- Pia -


2 kommentarer

Julie JJ

07.06.2011 kl.21:02

Ja, det headsetett er sykt bra!

08.06.2011 kl.19:31

God bedring Pia!

Skriv en ny kommentar

Pia Marlen Johnsen

Pia Marlen Johnsen

Jeg er Personlig Trener & Ernæringskonsulent, konkurrerer i fitness som IFBB Figure Pro, og blogger om dette, trening, kosthold, hverdagen min og mye mer. Du kan også følge meg på Instagram; @ifbbpro_piamarlen For kontakt, så kan du sende meg en e-post på kontakt_pmj@me.com Håper du kan finne både gode tips og inspirasjon i det jeg skriver. PMJ =)Kategorier

Arkiv

hits