Tumblr

Jeg er en skikkelig data/gadget/dingse/foto/elektronikk-nerd.. Helt håpløs.


Men jeg legger skylden på blant annet Apple, som lager altfor mange avhengighetsdannende produkter. Kjekt å kunne legge skylden på noe(n), ikke sant..?
Jeg har jo nå selvfølgelig høy fikle-trang og er super-nysgjerrig på den nye Ipad 3, som snart kommer i butikkene.
Det smarteste er kanskje å prøve å fortrenge den så godt jeg kan. Siden jeg allerede sitter her med Ipad 1, Ipad 2, x antall Iphones, Macbook Air + + etc..

- Avslapning for meg, det er å krype opp i sofaen med laptop/Ipad og gadgetsene mine.. og bare forsvinne inn i min egen verden.
Et av tidsfordriv-prosjektene jeg har lekt litt med, er den Tumblr siden jeg tidligere har postet link til. Jeg har falt fullstendig for hele "konseptet". Hvis jeg får designet m.m slik jeg vil ha det, kommer jeg mest sannsynelig til å blogge mest der etterhvert.

Meeen... jeg er ikke helt "der" enda, så foreløpig har det bare blitt noen sporadiske innlegg. Har registrert et domene navn, men det har vært litt tull med web-hotellet (les; jeg har ikke hatt tid til å l sette meg inn i det..) så inntil videre er det adressen www.pmj-live.tumblr.com som gjelder.


  PS: Ikke glem at det er den store VAFFEL-DAGEN  i dag !
                                                        

6 kommentarer

Cai - Nordicpt

26.03.2012 kl.20:24

Hej! Tyvär är min norska inte så bra men sjukt fina bilder, du är i riktigt bra form! Bra jobbat oc kämpa på!

/Cai - Nordic Personal Training Stockholm, Nordicpt.se

Sarah

26.03.2012 kl.20:38

Hei! Jeg har sendt deg en mail ang personlig. Tilbyr du dette fortsatt?:)

Monica

26.03.2012 kl.21:43

Hei, skulle gjerne sendt deg en mail ang et par spørsmål, men finner ikke e-posten din på bloggen?.

M.

30.03.2012 kl.16:53

Har du noe tips til hva jeg burde spise for å gå ned i vekt? hvordan burde jeg trene for å gå mest mulig ned?:)

Marti

04.04.2012 kl.00:55

Hei. Jeg har trent ca 5 ganger i uka siden jeg var 12, nå er jeg 18. Men armene mine har alltid vært kraftige, jeg har mye muskler der. MEn de er ikke markerte i det hele tatt. De ser bare ut som noen feite pølser og passer ikke til resten av kroppen. Har du noen forslag til hvordan de skal bli mindre? og hvordan jeg skal få vekk fettet? Det går lissom aldri vekk uansett hvor mye jeg trener.

Jeanette

21.04.2012 kl.13:29

Hei Pia, henger meg på Monica og spør etter mailadressen din? :)

Skriv en ny kommentar

Pia Marlen Johnsen

Pia Marlen Johnsen

Jeg er Personlig Trener & Ernæringskonsulent, konkurrerer i fitness som IFBB Figure Pro, og blogger om dette, trening, kosthold, hverdagen min og mye mer. Du kan også følge meg på Instagram; @ifbbpro_piamarlen For kontakt, så kan du sende meg en e-post på kontakt_pmj@me.com Håper du kan finne både gode tips og inspirasjon i det jeg skriver. PMJ =)Kategorier

Arkiv

hits