Varme dager og sykkelturer


 

Jeg har endelig ordnet meg med sykkelveske, slik at den lille "kaninen" min kan være med på sykkelturer og utflukter.
Det gjør seg liksom ikke å ha småen dinglende i en sånn fjæret sykkel-løpestreng, og han hadde neppe klart å holde følge med de småtassene sine.

Vi har allerede vært ute og testet den, og han syntes tydeligvis at det var komfortabelt å kunne ligge og nyte utsikten, mens jeg måtte tråkke, for etterhvert sovnet han. Så nå håper jeg bare at finværet holder seg leeeenge, slik at det blir mange fine turer på oss.

Jeg klager ikke på fin-været, men jeg innrømmer at de to siste dagene så har treningen blitt droppet fordi det er så varmt. Motivasjonen og intensiteten er ikke helt den samme når svetten siler allerede på oppvarmingssettene. I tillegg så har pollen-allergien slått inn de siste dagene, så jeg har vært litt utslått rett og slett.

Men planen er å få tatt det igjen med et par økter i løpet av helgen.
Det er armer, og så skuldre som står på programmet.

                                         

 

 

 

Håper alle nyter sola, og får en fin pinse-helg! 

 


                            Én kommentar

Fitness Vibeke

05.06.2012 kl.14:25

For en kropp!!! Kommer til å følge din blogg framover:D Hvor har du konkurrert i fitness?

Skriv en ny kommentar

Pia Marlen Johnsen

Pia Marlen Johnsen

Jeg er Personlig Trener & Ernæringskonsulent, konkurrerer i fitness som IFBB Figure Pro, og blogger om dette, trening, kosthold, hverdagen min og mye mer. Du kan også følge meg på Instagram; @ifbbpro_piamarlen For kontakt, så kan du sende meg en e-post på kontakt_pmj@me.com Håper du kan finne både gode tips og inspirasjon i det jeg skriver. PMJ =)Kategorier

Arkiv

hits