Skam den som gir seg på grunn av litt motgang

         

Jeg har nettopp befridd meg fra nakkekragen, og bare dét i seg selv, gjør at jeg nesten føler meg i stand til å vikariere for Super-Girl :)
Men, det er nok mye på grunn av (den hersens) kragen at jeg har kommet meg så mye som jeg har gjort, på relativt kort tid.
Tror nok jeg snart er tilnærmet 100% igjen.
 Med tanke på hvor lenge og hvor mye jeg har slitt med rygg prolapsene, så er jeg inderlig glad for at det ikke gikk like ille med nakken denne gangen.

Bare et par dager etter jeg ble utskrevet fra sykehuset, var jeg på gymmet igjen.
Kan tenke meg at det var et underlig syn... Med dén polstringen rundt halsen, og svært...tja, hva skal man kalle det? .....uelegante (?)...bevegelser... så stavret jeg meg gjennom tre kilometer på tredemøllen hver dag, til Stian's store underholdning.
Jeg har blitt mobbet fælt. Hehe.. Men det må man kanskje bare tåle når man er sta og ikke har (skam)vett nok til å holde seg hjemme...

I tillegg til at det er kjedelig å være ganske så bevegelseshemmet og være nødt til å holde seg i ro, så er det heller ikke særlig gunstig med tanke på rehabiliteringen. Man stivner veldig fort, og det kan faktisk føre til at det tar lengre tid før man blir bra. Eller i verste fall kanskje blir verre. Selv om det er både vondt og ubehagelig, så bør man bare bite tenna sammen og komme seg ut av senga allikevel. 

Når jeg allikevel var på der på gymmet, så kunne jeg like så godt  trene litt vekter. Resten av kroppen fungerer jo, selv om hodet ikke er helt på plass... hehehe... så det kan jo umulig skade. 
(Det er iallefall min teori.) ( NB! "Do as I say, not do as I do...")
Det har jo gått veldig bra, så vi har faktisk vært på trening nesten hver dag.
Stian har trent, og jeg har trimmet.

       

Tenkte jeg skulle dele cardio spille-lista mi med de som liker musikk med tempo, for cardio/trening. (Gamle "schlägers" i techno-versjon, med noen innslag av "tyggegummi rosa trance-pop" )
                                                                                   
                                                                                      CARDIO-POP!   

Jeg ha musikk med tempo når jeg går cardio. Musikk med høy BPM og jevn rytme. Så da blir det gjerne musikk i denne sjangeren. Man får virkelig opp pulsen når man holder marsj -fart i denne takten..
      

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Silje

09.03.2013 kl.23:48

Kom nettopp over bloggen din, og damn for en kropp og fysikk du har! Veldig bra jobba :) Og en super cardioliste, nå gleder meg til intervaller i morgen!:) God bedring med nakken :)

Pia Marlen Johnsen

17.03.2013 kl.22:12

Silje:
Tuuusen takk, Silje :-)

Skriv en ny kommentar

Pia Marlen Johnsen

Pia Marlen Johnsen

Jeg er Personlig Trener & Ernæringskonsulent, konkurrerer i fitness som IFBB Figure Pro, og blogger om dette, trening, kosthold, hverdagen min og mye mer. Du kan også følge meg på Instagram; @ifbbpro_piamarlen For kontakt, så kan du sende meg en e-post på kontakt_pmj@me.com Håper du kan finne både gode tips og inspirasjon i det jeg skriver. PMJ =)Kategorier

Arkiv

hits