Norsk Verdensmester i Bikini Fitness

Vil tipse dere om at dere finner et videoklipp fra TV2's sending tidligere i dag hvor Verdensmester i Bikini Fitness Christina Strøm Fjære intervjues HER

Samt en artikkel i Dagbladet
HER

Stikkord:

3 kommentarer

Elena

05.10.2013 kl.01:19

Halloi!!! Jeg vil helt til å begynne meed si at blogggen din er til drit stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de tøffeste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp deltok på! Kanskje du kan være mega kul å dele den på bloggen??? ;-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du oppdaterer enormt ofte fremover!!!!

Mia

05.10.2013 kl.12:18

Hei! Helt først vil jeg baree si at dennne siden er til kjempe stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være mega grei å dele den på bloggen????? :-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du oppdaterer kjempe masse fremover!!!

Anna

13.10.2013 kl.10:08

Halo!!!!!!! Før jeg sier noe annet at dennna siden er den fineste blogggen på hele denne siden, og nå er jeg ærlig! Jeg vil bare si sorry at jeg ike har skrevet komentar de andre gangene jeg har vært å lest her men nokon gongar så er man børe litegrann sliten så ender man opp med å glemme det. Jeg ser nemlig at det er sykt mange freke som poster og komenterer. Jeg har nemlig selv fått frekkje kommenterer da når jeg hadde bloggg. Det var kjempe ubehagelig. Jeg håper veldig at du ikkje får noen frekke komenterer og at du får tusen ganger flere flotte kommenterer. Siden jeg har lagt ned side tykjet jeg å bare poste en lenke til en quiz som jeg nettopp har signert opp på. Premien er et gavekort. Jeg håper veldig at jeg viner, men lykken med med meg så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært kjekt om du ble med!

Skriv en ny kommentar

Pia Marlen Johnsen

Pia Marlen Johnsen

Jeg er Personlig Trener & Ernæringskonsulent, konkurrerer i fitness som IFBB Figure Pro, og blogger om dette, trening, kosthold, hverdagen min og mye mer. Du kan også følge meg på Instagram; @ifbbpro_piamarlen For kontakt, så kan du sende meg en e-post på kontakt_pmj@me.com Håper du kan finne både gode tips og inspirasjon i det jeg skriver. PMJ =)Kategorier

Arkiv

hits